Het centrale aanspreekpunt, de spilfiguur in elk project, de immer enthousiaste lijm tussen onze designers, developers en… jezelf. Jawel, we hebben het over onze projectmanagers!

Ze zetten dromen om in offertes op maat, concrete actieplannen, strakke timings en passende budgetten. Die laatste bewaken ze streng, met ervaring in designprocessen en praktische realisatie. En wat maakt dat uit?
Let me tell you…

Ervaring is key

Om te beginnen hebben onze projectmanagers een onontbeerlijke troef in handen: ervaring in designprojecten.
Ze kennen de processen, ze stellen de juiste vragen en behoeden je voor de klassieke valkuilen.

Afhankelijk van de situatie van je zaak, hebben bepaalde investeringen meer impact dan andere. Misschien had jij gedacht aan een flyer, maar heeft autobestickering op dat moment een veel grotere meerwaarde. Dankzij een diversiteit aan realisaties hebben onze projectmanagers heel wat inzichten die jou prioriteiten helpen stellen, maar ook nieuwe mogelijkheden laten ontdekken.

Wanneer we een website bouwen bijvoorbeeld, geven zij je als sparring partner graag een idee van de mogelijkheden. Door hun ervaring weten ze je alles te vertellen over de nieuwste features en schatten ze in no-time in wat budgettair haalbaar is.

Kwaliteit, op tijd

Ging je pas voor een nieuwe branding waarmee we jouw zaak naar een hoger niveau tillen? Fantastisch! De basis is gelegd en het is tijd om alle brandingelementen op dezelfde lijn te krijgen.

Misschien denk je dan soms wel eens ‘wat je zelf doet, doe je beter’. We get it.
Iets zelf doen voelt vaak efficiënt en tijdbesparend aan. Maar bij een geslaagd designproject komt nu eenmaal véél meer kijken dan enkel iets moois creëren. Want dat moois moet ook consistent gerealiseerd en geïmplementeerd worden. En dan is een ervaren hand van onschatbare waarde om de verschillende etappes tot een goed einde te brengen.

Door je brandingimplementatie uit te besteden bespaar je niet alleen tijd (van jezelf en je werknemers), je garandeert ook kwaliteit. Onze projectmanagers weten hoe ze alles technisch correct en tijdig kunnen realiseren met de leveranciers. Zo krijg je je drukwerk, perfect uitgevoerd, aan de beste prijs, op tijd geleverd.
BAM. 

Projectmanagers 2021 kpot

Wie is wie? 

Ben jij na al deze info en complimentjes aan hun adres benieuwd geworden naar onze projectmanagers? Leer ze dan alvast wat beter kennen! 

Meet Nele, haar enthousiasme en aanstekelijke lach kunnen niet anders dan de vonk doen overslaan. Voor Nele zijn er geen problemen, enkel oplossingen.

Margot is met haar ervaring een echte expert in het vak. Haar focus en toewijding leiden zonder omwegen naar succes. Ze maakt veel (flauwe) moppen, maar neemt je project altijd serieus.

Last but not least, onze lieve Sari. Slaap maar op je twee oren, met haar oog voor design en detail weet je dat alles tot in de puntjes in orde is én op tijd aangeleverd wordt. Haar goede humeur krijg je er zomaar bij! 

samenwerken? Graag!

Contacteer ons en doe jouw project uit de doeken.