Kwaliteit en professionaliteit op zijn best! Zo kan je grafisch bureau kpot omschrijven. Maar laten we beginnen met een Hallo! Ik ben Stijn, een grafisch ontwerper uit Limburg. Als start voor mijn masterjaar deed ik een 7 – weekse stage bij kpot.


Kpot is een echt team. Eén voor één zijn ze gastvrij en vriendelijk. In deze 7 weken stage leek het net of ik er al enkele jaren werkte. Door deze geweldige sfeer voelde ik me dus meteen thuis en was mijn inzet optimaal. De tafeltenniswedstrijden die ik altijd verloor, de lach -en ook de serieuze momenten. Al deze factoren maakte het een geweldige stageplaats. Hier werd niet alleen gewerkt als collega’s, maar ook als vrienden.

stageplaats - Benepharma - Logo

Wanneer ik terugkijk op de opdrachten die ik kreeg, waren ze zo gevarieerd. Mijn favoriete opdracht was het logo-ontwerp voor een hippe apotheek. De vrijheid die ik hier kreeg, zorgde voor een resultaat waar ik zeer tevreden mee was. Ook heb ik geproefd van de digitale kant. Ik mocht tijdens mijn stage ook website content invullen, ook al had ik nul ervaring. Het vertrouwen dat ze me hierin gaven, toonde waardering.

Kortom, de mengeling van een leuke sfeer & toffe opdrachten zorgden voor een top stageplaats.
Grafisch bureau kpot is gewoonweg kwaliteit!

Tschüss
Stijn