Volgend op de “nog tijd zat” campagne brachten we vorig jaar de spraakmakende “stukken van Neen” campagne. Onze humoristische – maar effectieve – ontwerpen werden ingezet om jongeren te sensibiliseren rond druggebruik.

Ons illustratief campagnebeeld, dat onlangs werd geïntroduceerd tijdens de vernieuwde campagne van de Hoeilaartse jeugdraad, moest opvallen ten midden van feesten en evenementen. Daar wordt het campagnemateriaal gratis uitgeleend om jongeren te sensibiliseren. Met de toevoeging van de slogan ‘Stukke van neen!’ werd de focus nu uitgebreid naar druggebruik.

Bij ons draait het niet alleen om leuke illustraties, maar om het creëren van een visuele taal die naadloos past bij jouw merk en jouw doelgroep aanspreekt. Met een veelheid aan stijlen en technieken binnen handbereik, kunnen we illustraties op maat ontwerpen die perfect passen bij elke denkbare doelgroep en branding.

Het gebruik van illustraties is niet alleen een manier om op te vallen, maar ook om je merkidentiteit te versterken. Door onze illustraties naadloos te integreren met jouw branding, creëren we een consistente visuele ervaring die jouw merk verder definieert. Of het nu gaat om het overbrengen van een boodschap, het vergroten van merkherkenning of het aantrekken van een specifieke doelgroep, onze illustraties vormen een krachtig instrument om jouw doelen te bereiken.

Ons creatieve design agency biedt een scala aan stijlen, van kleurrijke graffiti-achtige ontwerpen tot meer gestileerde illustraties. We begrijpen dat de visuele taal van een merk net zo uniek is als het merk zelf.

Laat ons samenwerken om jouw merk te laten spreken met unieke en op maat gemaakte illustraties die een blijvende indruk achterlaten en een verhaal vertellen dat resoneert met jouw doelgroep.

Bekijk meer van dit type werk