Werken in een verlaten fabrieksgebouw? Plaats is hier alleszins niet tekort! Daarom verhuren we de ruimte naast ons als co-workplek (met eventueel gedeeld atelier).

Je deelt een bureau met noma architecten en er zijn nog 3 plekjes vrij.

Samen creatief zijn, dat doen we hier graag. Hier, dat is ten huize Marie Thumas, aan de vaart in Wilsele, net buiten Leuven stad. (Weet je de ijsjesboot zijn? Awel, daar.) Een voormalige conservenfabriek met een een uniek, industrieel, ruw karakter.

Het is best wel een apart kantoor. Beetje raar. Beetje anders. We love it.

Je kan hier gemakkelijk verdwalen (volg de zwarte handen en alles komt goed). Maar het ochtendlicht valt fantastisch binnen, op de muren tekenen mag (zie wel dat het op iets trekt, want onze street credibility!), lunchen kan in onze lounge of op het terrasje, maar even goed gewoon op het dak, en koffie vloeit hier warm en rijkelijk. We hebben een keukentje en twee meeting rooms waar je ook vrij gebruik van mag maken.

Als je al eens eerder op deze website hebt rondgeneusd, ken je ons al een beetje. kpot is een grafische studio met focus op branding. Wouter en Twyla startten kpot samen op en zijn er nog steeds de drijvende kracht achter, maar het zou hier niet hetzelfde zijn zonder fijne collega’s Sofie, Lauren, Laurens, Manuel. En last, but definitely not least: we worden tijdens ons hard labeur met veel enthousiasme ondersteund door ons maatje op vier poten, Azra.

en wat huur je dan precies?

  • We hebben een ruimte van 90m2 beschikbaar. Hierin verwelkomen we graag maximaal 6 personen. (Er zijn nog 3 plekjes vrij.)
  • We vragen we 275,- huur/maand/persoon. Daarmee huur je een vaste plek, water, elektriciteit, internet, poetshulp, gebruik van de 2 meeting rooms, gebruik van de keuken (frigo, microgolf, borden, bestek, e.d.), koffie, thee en zonnige lunchplekjes.
  • Er is een mogelijkheid om extra atelierruimte (90m2) te huren die je deelt met ons.

Misschien pas jij hier wel? Stuur ons een mailtje!

Wil je op een andere manier huren? Stuur je vraag door naar info@kpot.be en we bespreken de mogelijkheden.

instagram facebook linkedin tiktok Home Werk Diensten Over Ons Shop Co-work Blog Contact Kolonel Begaultlaan 15
3012 Leuven
016 90 30 84 info@kpot.be