Nieuwe aanwinst voor centrum Leuven; ijsjeszaak Pinguino! Deze twee jonge ondernemers vroegen en kregen een ‘branding met ballen’.

“Het mag wel eens iets anders zijn, het moet eruit springen.” En zo geschiedde… De speelse huisstijl maakt elke uitwerking een plezier. Tot het interieur en de bedrijfsvideo toe lieten we onze creativiteit de vrije loop. In het resultaat is niets een kopie en toch past alles perfect bij elkaar.

Tijdens het winterseizoen kreeg de zaak een volledig nieuwe uitstraling. Een korte maar krachtige renovatie zorgde ervoor dat de branding ook daar tot in de puntjes doorgetrokken werd. Nu voelde de ijsjeszaak pas echt ‘van hun’.

Online speelt motion een belangrijke rol. Via templates kan de klant zelf aan de slag om social posts als ‘smaak van de week’ aan te passen.

In de website komt de huisstijl helemaal tot leven. Deze onepager werd volledig op maat ontworpen en gecodeerd door ons team.

“Ze waren niet alleen een grafische studio; ze werden onze creatieve partners, mede-architecten, 🍦partners in crème🍦 van de Pinguino-droom.”


Junior & Marie – zaakvoerders

website in actie

www.pinguino.be

Bekijk meer van dit type werk