We Sell Our Furniture heeft een nieuw merk: Frönts by YTA

Maatwerk fronten en accessoires voor uw IKEA metod keuken. Een heel bijzonder project dat we met trots presenteren. We waren er vanaf het begin bij. We stelden de naam voor, ontwierpen het logo en codeerden de webshop, maakten hun campagnevideo’s — en zullen blijven werken aan de groei van dit geweldige merk en het fijne team erachter.

De fronts van YTA worden verkocht via een webshop. We bouwden deze volledig in hun huisstijl – op wordpress. Zo kan de klant zelf aanpassingen en toevoegingen doen. In de webshop kan je materialen en accessoires bekijken, prijsberekeningen maken op basis van de afmetingen van jouw keuken, prijzen van materialen vergelijken en bestellingen plaatsen.

Productfotografie

Ook essentieel bij dit project was de productfotografie. Van elke front en accessoire werd een fotoreeks gemaakt. Wij bedachten het concept, organiseerden de shoot (i.s.m. @135mm_leuven) en deden de art direction en styling ter plaatse. Bovendien zorgden we voor een extra lading beeld- en videomateriaal voor in de website en op socials.

kpot + Yta productfotografie
kpot + Yta productfotografie
kpot + Yta productfotografie
kpot + Yta productfotografie

website in actie

www.yta.be

Bekijk meer van dit type werk