En vanaf heden mag je mij ook stagiaire bij kpot noemen. Whoop whoop. Voor mijn opleiding Devine (Digital development and design) zit ik elke dag in het gezellige Leuven stage te doen bij kpot! Het is een kleine grafische studio met verschillende leuke klanten. Het kantoor ligt vlak naast de vaart van Leuven waar ik elke dag langs stap wanneer ik met de trein kom. Heel aangenaam om mijn dag te starten met een ochtendwandelingetje langs het water!

Het kantoor zelf is gezellig ingericht! De grote ramen en witte muren geven het een heel open gevoel. De verschillende planten die her en der staan en de leuke inrichting maken het compleet.

Het werk hier is heel afwisselend! Ik mag koffie brengen, maar ook thee, water, soms zelfs koffie mét melk,… enzovoort! Oké, nee, daarvoor ben ik hier niet, maar het is wel waar dat het heel leuk en gevarieerd werk is. Zo maakte ik webdesigns voor de nieuwe winkel in Leuven “Komodo”, speelde ik met After Effects om Strandfuif banners te maken en ontwierp ik posters voor “Mijn Leuven”. Omdat mijn richting naast het grafisch ontwerp gedeelte zich ook op programmeren focust, kreeg ik ook enkele webdevelopment taakjes tijdens mijn stage. 

De eerste weken verliepen goed! De stage was een aangename manier om kennis te maken met kpot en te ontdekken wat ze allemaal kunnen realiseren. Ik ben hier wel graag. Ik kijk uit naar wat de komende maanden gaan brengen!