Kpot maakt het gemakkelijk om nieuwe subscribers aan te trekken, hen mooie emails te sturen en knappe reports te zien van de resultaten. Een woordje uitleg bij de nieuwsbrief:

Mooie nieuwsbrieven, zonder code.

Een knappe nieuwsbrief opstellen is gemakkelijk. De interface is heel gelijkaardig aan die van Word. Je typt en voegt links en afbeeldingen toe alsof het niks is. Achter de schermen wordt alles automatisch gestyleerd en geoptimaliseerd voor alle computers, tablets, smartphones…

Leer uit je resultaten.

Elke keer je een nieuwsbrief verstuurt zijn er knappe real-time statistieken die je tonen wie de emails opent en wat hen interesseert. Je ziet ook welke subscribers je mail forwarden en hoe ze hem delen op Facebook en Twitter.

De Wereldkaart is een leuke extra. Van zodra je nieuwsbrief verzonden is kan je “live” zien wie hem, waar is aan het openen en waarop er geklikt wordt.

kpot -

Email adressen verzamelen.

Een formuliertje op je website laat bezoekers toe zich in te schrijven op de nieuwsbrief. Of importeer je bestaande email-lijst, simpelweg, zo eenvoudig als copy paste.
Alles gebeurt automatisch: nieuwe registraties, uitschrijvingen en zelfs het schrappen van duplicaten en foute email adressen.

Prijskaartje.

Voor het versturen van de nieuwsbrieven betaal je een vast maandelijks bedrag. Voor dat bedrag kan je onbeperkt nieuwsbrieven sturen. De prijs hangt namelijk af van het aantal subscribers, niet van het aantal nieuwsbrieven die je verstuurt.

Flexibele doelgroep targeting.

Grote afbeeldingen over de volledige breedte.

Eerst zien, dan geloven.

We maken je graag een proef-account aan. Zo kan je alles eens rustig uitproberen. Je kan emailadressen toevoegen, een nieuwsbrief opstellen en wat test-emails verzenden.

Geïnteresseerd?

Stuur ons een mailtje, dan maken we meteen jouw gratis en vrijblijvende proef-account aan.