websiteformules

Je merk moet online zichtbaar zijn. Wil je een website laten maken die perfect aansluit bij je branding? De prijs wordt bepaald door de complexiteit van je site. Wij werken we met drie handige formules. Welke formule is jou op het lijf geschreven? Ontdek het hieronder!

Eén overzichtelijke pagina dat volledig op maat wordt gemaakt waardoor alle belangrijke informatie in slechts één scroll wordt getoond. Een onepager is ideaal om snel van start te gaan en vervolgens later verder bij te bouwen. Dit is de optie met de laagste prijs.

Met een template kies je voor een bepaald sjabloon die je invult met jouw persoonlijke informatie en in jouw persoonlijke huisstijl. Er zijn vijf pagina’s inbegrepen met de mogelijkheid om er zelf meer toe te voegen. In deze optie krijg je meerdere pagina’s, voor een mooie prijs.

Een website laten maken zonder beperkingen in stijl en functionaliteiten? Ga voor een professionele aanpak met de optie ‘op maat’. Via deze weg krijg je totale controle over het eindresultaat. Daarbovenop zal je site beschikken over betere laadtijden.

noden bepalen – en daarmee ook de prijs.

Wij starten met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Daarin worden de nodige functionaliteiten en designvereisten van de website bepaald. We bepalen de gewenste structuur en kijken of er nog stappen nodig zijn om tot een design te komen dat bij je zaak past. Je krijgt extra uitleg van onze manier van werken, welke timing op dat moment mogelijk is,.. en achteraf een offerte.

next step?

Stuur je vraag naar info@kpot.be of bel ons op 016 90 30 84 voor een afspraak.

website laten maken
website voor brut architecten