Als branding design agency stonden wij in voor de look en communicatie van het event. Iedereen meester was een event georganiseerd door SOM, een netwerk van Leuvense partners, waaronder de stad zelf, die zich inzetten voor innovatief onderwijs. We zorgden voor flyers, koffietassen, gadgets, signalisatie, alle online communicatie,.. en zorgden ook ter plaatse voor een sterke aanwezigheid van de merkidentiteit door creatief om te gaan met behangerslijm en grote prints!

Als branding design agency geven we elk project voor een unieke, sterke persoonlijkheid. Het kan dan zowel gaan over een merk als over een event. Beiden hebben een specifieke doelgroep en waarden die de huisstijl moet reflecteren. Voor dit event maakten we levensgrote prints van alle illustraties, knipten ze uit en gingen aan de slag met rood papier en behangerslijm. Een creatieve manier om met een klein budget toch een grote impact in de zaal te maken.

“kpot is een heerlijk bureau om mee samen te werken: super flexibel, ongelooflijk sympathiek en buiten-de-lijntjes creatief.”

Fien Degrande

“Het werk dat ze voor het onderwijsnetwerk Samen Onderwijs Maken (SOM) deden was af: van campagnevisual tot aankleding van de venue, het verhaal klopte helemaal!”

Fien Degrande

Bekijk meer van dit type werk