Wij gaan voor de volle 100%

Na wekenlang zwoegen en bouwen is het zover: je website – wat zeggen we, je pronkstuk! – staat voor 99% klaar. Onze expertise, hart en ziel zitten erin verwerkt, gemixt met jouw input en visie. We vinkten alvast alle belangrijke ‘check marks’ af die aan een website gelinkt zijn: zo werken bijvoorbeeld alle functionaliteiten naar behoren, is ‘ie klaar voor tablets en smartphones, de meeste gangbare computers en browsers, en is het design van de bovenste plank. Om écht op onze twee oren te slapen, zijn we natuurlijk ook van die overige 1% graag helemaal zeker. Daarom organiseren we aansluitend op de bouw van de website de oefenweek.

En dat is waar jij in the picture komt. Het is immers weer even geleden dat we het design prototype samen goedkeurden, en ondertussen maakten wij er een werkende website (op WordPress of een ander handig systeem) van. Logisch dat we die nog eens samen overlopen! We trappen af met een workshop waarin jij leert werken met je site, en nadien reken je nog een week lang op onze begeleiding moest je ergens vastlopen in je ontdekkingstocht. 

De website, jouw speelveld

Ja, je leest het goed. Een week lang is de website jouw speelveld. Ga naar hartelust aan de slag en probeer elke functionaliteit uit. 

Test er dus maar op los, wetende dat wij een week lang paraat staan om jou bij te staan bij eventuele vragen of problemen. Zie ons als een handig vangnet rondom je, waarbinnen jij in alle veiligheid je nieuwe terrein kan gaan ontdekken. 

Wat verwachten we? 

Het visuele ontwerp van de website klopten we samen in de beginfase af, om als sterke basis voor ons codeerwerk te dienen. We verwachten in deze testfase dus enkel nog opmerkingen rond de codering en het gebruik van WordPress. Zie je ergens nog een miniem lay-out foutje dat zelfs aan de adelaarsblik van onze grafici ontging? Dan nemen we dat uiteraard ook mee in onze finale aanpassingen.

Belangrijk is dat jij je feedback uit de oefenweek ook binnen die week doorgeeft. Enkel feedback die we tijdig ontvangen, kunnen we binnen offerte afwerken. Laat je graag een extra paar ogen meekijken? Nodig dan een familielid of collega uit om de site mee te previewen, dankzij een handige testlogin. Wanneer wij de finale feedback verwerkten is de website voor ons volledig klaar, op de lancering na.

Wanneer lanceren? 

Een vraag die klanten vaak bezighoudt. Wat is het ideale moment om je website je lanceren? Vaak is dit erg afhankelijk van jouw business. Wil je de launch koppelen aan een bepaald momentum, of misschien aan een nieuw product? Alles kan! 

Dat wil ook zeggen dat de launch vaak niet meteen na de oefenweek valt. Dat hoeft ook helemaal niet. Wij drukken bij wijze van spreken op de publish-knop wanneer jij ons een ‘go’ geeft. 

Wat nu? 

De launch is achter de rug? Well done! Merk je gaandeweg dat je nog enkele extraatjes of aanpassingen aan je website kan gebruiken? Dan kan dat uiteraard in regie of onder een nieuwe offerte. 

Om je website steeds up to date te houden, kan je een onderhouds- of service level contract aangaan.