Met een WordPress website zit je goed: het is een handig systeem. Wie dat wil kan dus naar hartelust nieuwe teksten of foto’s toevoegen nadat wij de website opzetten, dankzij onze handige workshop. Toch kiezen veel klanten voor onderhoud en ondersteuning. Om inzicht te krijgen in statistieken bijvoorbeeld, of gewoon omdat ze liever niet zelf hun weg doorheen het interface zoeken. Door uit te besteden wat niet jouw core business is, maak je immers ruimte voor creativiteit. Doe jij het ook al?

altijd een up-to-date website met onze pakketten

Een website is geen statisch iets. Kijk maar naar de diversiteit aan topics die je hier in de kijker zet. En dan hebben we het nog niet over de eeuwig evoluerende technologie! Je kan je er wel iets bij voorstellen: een goed onderhoud is cruciaal om ‘mee’ te zijn én te blijven. Daarom voorzien wij 3 pakketten:

Basic web support (minimum)

WordPress is constant in evolutie en moet regelmatig geüpdatet worden. Wij zorgen voor driemaandelijkse updates van de site en al zijn plug-ins. Na de updates controleren we manueel de werking van de site aan de hand van steekproeven.

Als er een probleem opgemerkt wordt kan dit in regie opgelost worden. Het is belangrijk deze problemen zo snel mogelijk op te merken. Daarnaast zijn de updates ook belangrijk als bescherming tegen hackers. Samen met maandelijkse backups wapenen we ons zo tegen ongewenste indringers. 

Basic web support is het minimum onderhoud dat elke site nodig heeft. Prijs? € 22 per maand

Active web support (aanbevolen)

Werkt er iets niet meer na de updates, dan kunnen we de problemen in regie oplossen. Wens je daarentegen meer zekerheid kies je beter voor actief onderhoud. We voeren daarbij de updates alsook de herstellingen uit, zonder verrassingen. Zijn er geen problemen? Dan kunnen we de tijd gebruiken voor verbeteringen of nieuwe functionaliteiten.

De prijs voor deze garantie hangt samen met de initiële kost van de bouw (en dus ook de omvang en complexiteit) van jouw website: 1% van deze kost vormt het maandelijkse bedrag voor dit pakket.

On demand web support

Een nieuw product, een nieuwe dienst of een tof evenement: ideale topics om op je website te publiceren. Aan de slag dan maar! Maar euh, hoe ging dat nu weer? WordPress mag dan nog zo handig zijn, voor wie er niet in thuis is wordt het al snel een tijdrovende klus. Wil je dat wij dit voor jou doen, dan kan dat snel en voordelig via dit flexibele pakket.

On demand web support is ideaal voor ad hoc ondersteuning. Je koopt enkele (onbeperkt geldige) uren aan die je inzet wanneer jij er nood aan hebt: flexibel én voordelig. Dat kan via volgende formules: 4 uur voor € 350, 9 uur voor € 700 en 20 uur voor € 1400. Koop je deze ondersteuning niet in pakket, maar per uur aan? Dan ligt de prijs op € 90 per uur.

(alle prijzen 2021, exclusief btw en algemene voorwaarden gelden)

Interesse? Mail ons via info@kpot.be of bel ons op 016 90 30 84.