Eerst denken, dan doen. Klinkt als een no-brainer, maar bij signalisatie is doordacht en systematisch te werk gaan écht de sleutel tot succes. Want het is uiteraard meer dan hier en daar wat pijltjes hangen.

Begin bij het begin

Raambestickering, gevelbekleding, je logo in ‘t groot op je dak of wegwijzers doorheen je gebouw: signalisatie is er in alle soorten, maten én budgetten. Op basis van wat jij nodig hebt, maken we dit gamma aan keuzes behapbaar. De krijtlijnen uitzetten doen we op basis van een eerste meeting met jou bij kpot. Ook komen we graag eens langs ter plekke, om een inventarisatie op te maken van wat er juist nodig is.

kpot - the table - signalisatie

Op jouw maat

Je project kan eenvoudig zijn, of net erg complex. Afhankelijk van de omvang van je project, verschilt ook onze aanpak. Is je gebouw niet al te complex en heb je nood aan eenduidige bewegwijzering? Dan maken we een ontwerp in je huisstijl en zorgen we voor de realisatie en plaatsing. Waarom het moeilijk maken als het ook makkelijk kan?

Is je project daarentegen uitgebreid, en heeft je gebouw heel wat hoekjes en kantjes? Dan maken we na ons kennismakingsgesprek een offerte op voor het vooronderzoek of plaatsbezoek om een inventaris op te maken van wat nodig is. Na deze stap ontvang je een tweede offerte voor de ontwerpfase. Op basis van je budget beginnen we vervolgens met het uitwerken van concept en ontwerp. Na jullie feedback en goedkeuring op de ontwerpen, gaan we naar onze leveranciers en vragen ook daar prijzen op. We finetunen ons ontwerp op basis van deze gesprekken en hun feedback. Wanneer we beiden tevreden zijn met het ontwerp en realisatiekost, volgen de realisatie zelf en de plaatsing; door ons gestuurd en opgevolgd. Zo ben jij volledig vrij van all things technical & planning!

Ennn actie!

Liggen de ontwerpen vast? Dan is het tijd dat die tot leven komen! Het drukwerk, de verlichting, de plaatsing, … . Door onze jarenlange ervaring weten we welke leverancier waarin uitblinkt, en waar we de beste prijs vinden. We vragen offertes aan voor de realisatie, gaan ook met onze leveranciers ter plekke, en blijven steeds hun aanspreekpunt. Zo hoef jij je nergens zorgen over te maken.

Dan… de kers op de taart: de plaatsing. Ook op deze finale fase laten wij onze project management skills los, tot er op elke i een puntje staat.

Vertel ons over jouw project

Zie jij ook de voordelen van een goede signalisatie? Vertel ons dan vrijblijvend meer over jouw project. Wie weet gaan we binnenkort samen aan de slag?

instagram facebook linkedin tiktok Home Werk Diensten Over Ons Shop Co-work Blog Contact Kolonel Begaultlaan 15
3012 Leuven
016 90 30 84 info@kpot.be