Het moment is aangebroken: je splinternieuwe WordPress website is af. Klaar. Finito! Maar dit is natuurlijk geen statisch iets. Integendeel: jouw online visitekaartje lééft. Net zoals jij en je zaak evolueren, heeft ook je website baat bij een regelmatige update of extra content.

practice makes perfect

Maar geen zorgen! Ten eerste voorzien we steeds een oefenweek wanneer alles af is. In die week staat de website volledig klaar voor jou, maar nog niet voor het grote publiek uiteraard. Via een login kan jij dan alvast eens gaan piepen, teksten wijzigen en alles onder de knie krijgen. Om je bij dat laatste te helpen, geven we je ook een grondige workshop in de wereld van WordPress.

wordpress test

Krijg je WordPress website in de vingers met onze workshop

We leggen een moment vast waarin we je volledig wegwijs maken. De developer start met een rondleiding doorheen de frontend van je website: dit is hoe bezoekers de pagina’s zien. Daarbij krijg je uitleg over de structuur, de werking van buttons, animaties, enzoverder.

Nadien is het tijd om in de ‘duisternis’ te duiken: de befaamde back-end. De back-watte? Zie het als de schaduwzijde van de website die je bezoekers niet zien, maar waar jij via een login in WordPress controle hebt over de inhoud ervan. Het zal niet lang duren vooraleer je het licht ziet in deze ‘duisternis’. We nemen je mee doorheen de structuur achter al die pagina’s, en tonen hoe je zelf aanpassingen kan doen.

Hoe ver we in die uitleg gaan, is afhankelijk van het pakket dat je koos en van jouw wensen. Wil je zelf bijvoorbeeld enkel nieuwe blogposts toevoegen? Of nieuwe producten toevoegen? Dan ligt daar de focus van de workshop. Ga je graag aan de slag met alle pagina’s en content? Dan zorgen we dat je helemaal mee bent.

Back-end op maat

Wil je meer weten over een wordpress website op maat? We loodsen je doorheen functionaliteiten, die exact doen wat je van ze verwacht. Wij leren je de kneepjes van het vak!

Vragen?

Zit je ergens toch met vragen, of heb je graag wat ondersteuning bij een aanpassing of update? Dan kan je uiteraard steeds bij ons terecht! We helpen je graag verder. Ontdek hier de verschillende support formules!