website onepager

Eén overzichtelijke pagina dat volledig op maat wordt gemaakt waardoor alle belangrijke informatie in slechts één scroll wordt getoond. Een onepager is ideaal om snel van start te gaan en vervolgens later verder bij te bouwen.

de website onepager: Iets voor jou?

De website onepager verzamelt alle informatie beknopt op slechts één pagina. Geen klassiek menu of extra pagina’s met meer inhoud dus. Ideaal voor wie snel uit de startblokken wil schieten! Heb jij weinig tijd om naast je ondernemerschap ook je website uit te bouwen? Dan helpen wij je met deze website graag je smoel tonen op het wereldwijde web.

Wat krijg je?

Het resultaat van de website onepager is – zoals de naam al doet vermoeden – een website met één handige pagina. Maar wat houdt dat nu juist in?

 • In slechts één scroll zeg je wat je de buitenwereld over jouw zaak wil vertellen. 
 • Typische onderdelen zijn: je naam, een intro over wat je doet, je diensten, openingsuren, contactgegevens en links naar sociale media. 
 • Je ziet eerst je website ontwerp in een prototype, nog voor hij gebouwd wordt.
 • Standaard is het aan jou om ons teksten aan te leveren. Selectie of inkorting doen we met plezier!
 • Een oefenweek
 • En je bent heel welkom in onze studio voor een portretfoto van jezelf en/of je team.

Hoe gaan we te werk?

Tijdens de eerste meeting denken we na over de content van je website. Heb je al een logo en huisstijl? Prima, dan gaan we binnen dat kader aan de slag. Ligt je branding nog niet vast? Dan starten we graag hiermee op, om nadien ons website traject weer op te nemen.

Na onze eerste meeting ontvangen we van jou de tekstuele input voor de website, waar we samen even doorlopen om bij te sturen waar nodig.

Als volgende stap bouwen wij het prototype van je website. Deze preview geeft jou een duidelijk beeld van de opbouw en het design. Op basis van je feedback werken wij dit verder uit. Het is pas na jouw finale ‘go’ hierop, dat wij effectief aan het coderen gaan. Uiteraard zorgen we ook dat de teksten netjes worden ingevuld op de juiste plekken. Is structuur en inhoud af? Dan dompelen we je helemaal onder in de wondere wereld van je website tijdens een introductieles. Zo kan jij nadien zelf aanpassingen doen via de handige editor van WordPress.

Na deze les komt de proef op de som tijdens de oefenweek: hét moment voor jou om te leren werken met je nieuwe website. Deze week staan wij gratis paraat voor advies en correcties op ons codeerwerk. Wil je nog inhoudelijke aanpassingen? Dan kan je hier wat uurtjes voor boeken via On demand web support. Nadat de website deze test met vlag en wimpel heeft doorstaan, zijn we klaar om te lanceren!

Extra’s

Standaard:

 • Om je website te onderhouden is hosting verplicht. Deze vaste service kost 16 euro per maand.
 • Ook basic web support is een standaard verplichte dienst om je te verzekeren van de nodige updates en back-ups. Deze service kost 22 euro per maand.

Optioneel:

 • Wat extra ondersteuning? Kies dan voor active web support of on demand web support
 • Wil je meer dan enkel portretfotografie van jou en/of je team? Dan kunnen we een fotoshoot organiseren, bij ons op kantoor of op locatie.
 • Heb je nood aan ondersteuning bij je teksten? Dan kan je (workshops rond) copywriting bijboeken.
 • Ligt je huisstijl nog niet vast? Dan gaan wij met plezier aan de slag met je branding!

Alle prijzen zijn in Euro, exclusief 21% BTW en algemene voorwaarden zijn van toepassing.

instagram facebook linkedin tiktok Home Werk Diensten Over Ons Shop Co-work Blog Contact Kolonel Begaultlaan 15
3012 Leuven
016 90 30 84 info@kpot.be