website op basis van template

Met een template kies je voor een bepaald sjabloon die je invult met jouw persoonlijke informatie en in jouw persoonlijke huisstijl. Er zijn reeds vijf pagina’s inbegrepen met de mogelijkheid om er zelf meer toe te voegen.

Iets voor jou?

Als startende ondernemer heb je veel aan je hoofd. Externe communicatie is dan vaak niet het eerste dat in je opkomt. Deze formule helpt je op weg met een professionele, volledig ingevulde website op basis van een template. Helemaal klaar om ervoor te gaan!

Wat krijg je?

Het resultaat van deze formule is een website die vertelt wie je bent én past binnen je look & feel. Wie door de verschillende menu tabs klikt, komt meer te weten over je zaak: wat je doet, wat je waarden zijn, en wat je aanbiedt. Maar wat zit er nu allemaal in dit pakket?

  • Een website met tot wel 5 verschillende soorten pagina’s, ingevuld met je content, in jouw huisstijl 
  • Je website wordt gebaseerd op een bestaande template, die we met jouw inhoud en branding invullen. 
  • Een workshop in Cargo, WordPress, Shopify of Webflow (afhankelijk van het gekozen systeem), om nadien makkelijk zelf extra input toe te voegen 
  • Om je website visueel aantrekkelijk te maken, kunnen we enkele foto’s aankopen. En je bent altijd welkom om even langs te komen in onze studio voor een portretfoto van jezelf en/of je team.
  • Een oefenweek
  • Optie van een webshop vanaf 950,-, met boekingssysteem, seo en copywriting (in dat geval kiezen we een template met die mogelijkheid)
  • Snelle reactietijd bij downtime of kritieke vragen: binnen kantooruren zijn we onbeperkt telefonisch bereikbaar. Ons vast personeel kent je naam en je project en reageert naar best effort. Buiten de kantooruren reken je op de 24/7 diensten van Combell.

Hoe gaan we te werk?

In een eerste meeting bekijken we jouw noden en denken we na over de inhoud en doelen van je website. Heb je al een logo en huisstijl? Prima, dan gaan we binnen dat kader aan de slag. Ligt je branding nog niet vast? Dan starten we graag hiermee op, om nadien ons website traject weer op te nemen.


Op basis van je noden stellen we je enkele designs voor (die realiseerbaar zijn met bepaalde templates), waaruit jij kan kiezen. Binnen dit pakket maken wij je template gebruiksklaar met de juiste kleuren, huisstijl, fonts en het logo. Bovendien gaan we aan de slag met je aangeleverde inhoud: we denken samen na over de beste structuur in functie van de ‘user journey’ en vullen de eerste 5 pagina’s volledig in. Let wel, ingrijpende aanpassingen of volledig maatwerk zijn binnen het framework van een template niet mogelijk.

Wat zit er in deze maandelijkse kosten? 

  • Basic web support: een standaard niet-optionele dienst die je verzekert van beveiligingsupdates en backups.
  • Hosting: ook een verplichte dienst voor elke website, die wij regelen via Combell.

Extra’s

Naast de standaard verplichte diensten die vervat zitten in de maandelijkse kosten, kan je enkele extra’s toevoegen aan je website.

Extra ondersteuning

Heb je regelmatig hulp nodig bij kleinere vragen? Met ons onderhoudspakket van 1400,- euro boek je 20 werkuren met onbeperkte geldigheid. Zo kunnen we je flexibel helpen bij kleine vragen (zoals inhoudelijke wijzigingen of een extra stukje code), aan een voordelige prijs van 70,-/u in plaats van 90,-.u. Bovendien timen we per minuut, niet per beginnend half uur. Per opdracht communiceren we open over het verbruik, en bij 90% verbruik geven we je een seintje. Jij kiest dan of je een nieuw pakket wil. Niet gespendeerde uren kunnen bij opzegging van de raamovereenkomst gerecupereerd worden.

Voeg een webshop toe

Wil je je producten of diensten ook online gaan verkopen? Dan heb je een webshop nodig. Vanaf 950,- kunnen wij een webshop voor jouw zaak bouwen.

Voeg een boekingssysteem toe

Organiseer je workshops waar mensen zich voor kunnen inschrijven? Wil je dat klanten een afspraak kunnen maken, of hun plekje voor een evenement kunnen vastleggen? Dat kan via een boekingssysteem. Zo maak je interactie mogelijk en kunnen bezoekers van je website een tijdslot of activiteit reserveren.

Voeg een agenda toe

Alle activiteiten, workshops, evenementen en sluitingen in één handig overzicht verzamelen? Dat doe je met de agenda. Zie het als een kalender met een overzicht van de komende maand: toon wanneer er bijvoorbeeld online cursussen doorgaan, wanneer partners evenementen organiseren, of wanneer je gesloten bent. 

Copywriting

Wil je je teksten laten nalezen, of volledig laten schrijven? Of heb je wel een duidelijke visie over je project, maar vind je het moeilijk om over jezelf te schrijven? Dan kan je beroep doen op onze copywriter om jouw visie om te zetten in woorden.

Huisstijl

Ligt je huisstijl nog niet vast? Dan gaan onze designers hier graag mee aan de slag! Eén van de grote troeven van kpot is net de uniformiteit die we kunnen brengen in alle communicatie, gaande van logo tot website, social media styling, banners, gevelsignalisatie, kantoormaterialen, enzoverder. 

Alle prijzen zijn in Euro, exclusief 21% BTW en algemene voorwaarden zijn van toepassing.